Καθηγητές

dancer

Προηγούμενη σελίδαΙδιοκτήτρια σχολής:

Νίκη Τηγανιτάκη


Υπεύθυνη σχολής:

Ιωάννα Καρπούζα


Καθηγητές:

Ιωάννα Καρπούζα

Ευτυχία Δραχμάνη

Νικολέτα Μπατζαλέξη

Euan TrinderΝίκη Τηγανιτάκη

Ιδρύτρια και διευθύντρια της σχολής χορού «ΕΝ ΡΟΗ» στην Αθήνα, καθώς και ιδιοκτήτρια της σχολής μπαλέτου “NTL Dance School” στη Λάρισα.

Διπλωματούχος της Ανώτερης Σχολής Χορού “Σόφη Κατσούλη”, πτυχιούχος της Royal Academy of Dance (RAD) και του Πανεπιστημίου Durham της Μεγάλης Βρετανίας στη φιλοσοφία του κλασσικού μπαλέτου, στην ιατρική του χορού, εκπαίδευση και ψυχολογία χορού. Tutor και καθηγήτρια μοντέρνου χορού της Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) με πτυχίο Licentiate στον μοντέρνο χορό. Καθηγήτρια της γαλλικής μεθόδου Barre Astie και της αμερικάνικης Zena Rommett Barre Floor.

Δίπλωμα διδασκαλίας χορού για παιδιά και εφήβους από το Trinity Laban Conservatoire for Music and Dance Egland. Έχει εκπαιδευτεί στη διδασκαλία του δημιουργικού χορού για παιδιά με ειδικές ανάγκες και για άτομα με σωματικές αναπηρίες. Η τριαντάχρονη διδασκαλική της εμπειρία περιλαμβάνει παιδιά, αγόρια και κορίτσια, εφήβους, ενήλικες καθώς και άτομα τρίτης ηλικίας.

Είναι μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Ελλάδος (Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.), της UNESCO (CID member), του Σωματείου Χορού και Ρυθμικής, του Ελληνικού Συλλόγου της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, της Royal Academy of Dance (RAD), της Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) και του Dance U.K. Χορογράφος με πλούσιο χορογραφικό εθελοντικό έργο ακόμα και στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας.